Κέντρο Λήψης Σημάτων

Η εταιρεία Διαθέτει ιδιόκτητο Κέντρο Λήψης Σημάτων από το 2017, στελεχωμένο με έμπιστους και εξειδικευμένους χειριστές όλο το 24ωρο!

Το κέντρο λήψης σημάτων εξοπλίσθηκε με το πιο σύγχρονο τεχνολογικό υλικό υποδομής κέντρου και προσφέρει πλήθος υπηρεσιών:

  • Σύνδεση ασύρματων συστημάτων συναγερμού.

(α) Σύνδεση ασύρματων συστημάτων συναγερμού μέσω global sim και gprs.

Οι global sim και τα gprs παρέχουν ασφαλέστερη επικοινωνία του συναγερμού, χωρίς να μπορεί κάποιος να επηρεάσει την επικοινωνία όπως στην ενσύρματη σύνδεση (σταθερή τηλεφωνική γραμμή).

(β) Άμεση ενημέρωση των συνδρομητών και της Άμεσης Δράσης σε σήμα διάρρηξης από έμπειρους χειριστές μέσω εφαρμογών τελευταίας τεχνολογίας.

(γ) Έλεγχος ωραρίου. Υπάρχει η δυνατότητα, εάν το ζητήσει ο πελάτης, να ενημερώνεται για την ώρα όπλισης/αφόπλισης συναγερμού ή τη μη λήψη αναμενόμενης όπλισης/αφόπλισης.

(δ) Αποστολή ιστορικού σημάτων μέσω e-mail.

  • Video Analytics

Τα συστήματα Video Analytics συνδέονται με το καταγραφικό και σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης σε επιλεγμένο χώρο τότε ενεργοποιείται ο συναγερμός. Στη συνέχεια, οι χειριστές του Κέντρου Λήψης Σημάτων παρατηρούν και αξιολογούν το συμβάν και κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες.

  • Time Patrol – Ηλεκτρονική Παρακολούθηση περιπολιών.

(α) Η εφαρμογή time patrol καταγράφει την ώρα πρόσβασης του patrol της εταιρείας μας στον χώρο σας.

(β) Η ηλεκτρονική καταγραφή των περιπολιών μπορεί να αποσταλεί μέσω e-mail στο πελάτη     

  • Οπτικό Έλεγχο 

 Σε περίπτωση συναγερμού οι χειριστές του Κέντρου Λήψης Σημάτων παρακολουθούν τις κάμερες του πελάτη on line για την αξιολόγηση του συμβάντος

  • Οπτική περιπολία

Ο χειριστής του Κέντρου Λήψης Σημάτων κατά τις βραδινές ώρες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, εποπτεύει για την ασφάλεια του χώρου και εντοπισμό ύποπτου συμβάντος.

  • Os Vision

Με την ενεργοποίηση του συναγερμού ταυτόχρονα η εφαρμογή Os Vision ειδοποιεί τον χειριστή του Κέντρου Λήψης Σημάτων να παρακολουθήσει συγκεκριμένη κάμερα. Με αυτό τον τρόπο όταν ενεργοποιείται συγκεκριμένη ζώνη (περιοχή) η εφαρμογή εμφανίζει την αντίστοιχη κάμερα.

Παρακολούθηση οχημάτων μέσω δορυφόρου web nav fleet