Τεχνική Υποστήριξη

Μία από τις πιο σημαντικές και απαραίτητες παροχές είναι τα συστήματα ασφαλείας. Με πολυετή εμπειρία και γνώση στο χώρο, η εταιρεία Αστραπή Security μπορεί να παρέχει τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις.

Η εταιρεία Αστραπή Security με το έμπειρο προσωπικό της, τους πωλητές και τους τεχνικούς συμβούλους καλύπτουν τις ανάγκες σε γνώσεις των συστημάτων ασφαλείας και ενημέρωσης της τελευταίας τεχνολογίας, όπου σε παράλληλη συνεργασία με τους υπεύθυνους και συμβούλους ασφαλείας της εταιρείας καλύπτουν στο έπακρο την ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων.

Η εταιρεία διαθέτει τεχνικούς, πιστοποιημένους με τις σχετικές άδειες για εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμών, κλειστών κυκλωμάτων (cctv), συστημάτων πυρασφάλειας κλπ. με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ με αντίστοιχες εγγυήσεις καλής και απρόσκοπτης λειτουργίας και απόδοσης. Το κέντρο λήψεως σημάτων μας ενεργεί και ενημερώνει άμεσα το τεχνικό τμήμα για ενδείξεις βλαβών των συναγερμών, είτε μέσω της τηλεφωνικής τεχνικής υποστήριξης είτε με ενδελεχή και αυτοπρόσωπο έλεγχο στην εγκατάσταση. 

  • Μελέτες, Εγκαταστάσεις, Service

  • Συστήματα Ελέγχου Εισόδου , Θυροτηλέφωνα

  • Τοποθέτηση Συστημάτων Συναγερμών κάθε τύπου 

  • Τοποθέτηση Συστ. Πυρανίχνευσης &  Αυτόματης  Κατάσβεσης

  • Τοποθέτηση Κλειστών  Κυκλωμάτων  Τηλεόρασης  CCTV